Jurnalul MUSCEL TV 

Retrospectiva săptămânii

Politica editorială a postului de televiziune MUSCEL TV este structurată pe baza principiului de a asigura dreptul fundamental la informare al publicului nostru, în toate domeniile de interes care privesc comunitatea căreia ne adresăm.

În acest sens, aproape jumătate din programul nostru (minim 40%) este alocat emisiunilor cu caracter informativ, fie că ne referim la programele de ştiri, fie la emisiunile gen talk-show şi reportaje care promovează acţiuni de interes regional (judeţele Argeş, Dâmboviţa şi Olt), din domenii multiple: administraţie, social, politic, economic, juridic, învăţământ, cultură şi sport. Abordarea noastră editorială asupra transmiterii informaţiilor este aceea de a furniza informaţia direct de la sursă, fără comentarii proprii. 

Această emisiune de ştiri cuprinde informaţii locale şi regionale din toate domeniile de interes menţionate anterior. Puteţi să urmăriţi principala ediţie a Jurnalului Muscel TV de luni până vineri, de la ora 20:30 şi de la ora 23:00. 

Alte intervale orare în care se difuzează Jurnalul Muscel TV sunt: ora 05.00, ora 08.30, ora 13.30, ora 18.30.


Retrospectiva săptămânii

Duminică dimineaţa, de la ora 10:00 şi luni, de la ora 00:30, se difuzează emisiunea Jurnal - Retrospectiva săptămânii, în care este prezentat rezumatul celor mai importante ştiri.

Pentru persoanele cu deficienţe de auz, Muscel TV difuzează zilnic câte două emisiuni informative cu subtitrare. 

VEZI ALTE EMISIUNI