Despre MUSCEL TV


Vă invităm să descoperiţi mai multe detalii despre televiziunea regională Muscel TV de la apariţie.


foto mtv despre noi 1

Muscel TV a fost lansat în anul 1996 şi este primul post de televiziune cu producţie proprie şi profil generalist din municipiul Câmpulung, judeţul Argeş. În prezent, Muscel TV emite 24 de ore pe zi şi este post de televiziune regional, fiind recepţionat în reţeaua DIGI (RCS & RDS) în judeţele Argeş, Dâmboviţa şi Olt, iar programul nostru poate fi vizionat live şi on-line la adresa www.musceltv.ro.

foto mtv despre noi 2

În cei 20 de ani de activitate ne-am propus să fim un partener de încredere pentru telespectatorii noştri, urmărind în permanenţă să difuzăm informaţii corecte şi nepărtinitoare astfel încât să nu fim noi cei care trag concluzii, ci aceia care ne privesc. Începând cu anul 1998, Muscel TV transmite în direct şedinţele Consiliului Local al Municipiului Câmpulung, dar şi evenimente sportive şi culturale menite să promoveze Câmpulungul ca pe o alternativă la destinaţiile turistice consacrate. În grila noastră de programe sunt cuprinse emisiuni cu tematică diversă (actualitate, religie, sport, hobby, etc.), reportaje şi emisiuni de divertisment.

EMISIUNILE MUSCEL TV >                                ECHIPA NOASTRA >

 sigla mtv

Conform sondajului realizat de IRES pentru Consiliul Naţional al Audiovizualului în luna octombrie 2011, Muscel TV a fost la data respectivă postul de televiziune cu cea mai mare audienţă în judeţul Argeş, situându-se pe locul 9 la nivel naţional în topul televiziunilor locale.

Contact: 

Telefon: 0348 525 525
Fax: 0248 510 550

Mai multe detalii >

Muscel TV poate fi recepţionat în reţeaua de cablu AKTA în multiple localităţi din Argeş, Dâmboviţa şi Olt. 
Lista localităţilor >

Introduceţi termenii de căutare: