Caută

Despre Muscel TV

Muscel TV a fost lansat în anul 1996 şi este primul post de televiziune cu producţie proprie şi profil generalist din municipiul Câmpulung, judeţul Argeş. În prezent,poare fi recepționat în rețelele:  CLAR TV (digital și analogic), RCS-RDS (digital și analogic, în judeţele Argeş, Dâmboviţa – 15 localități şi Olt – 6 localități), NETERGY (în Pitești și în sudul județului Argeș), ORANGE ( în județele Dâmbovița și Olt) și MEDIA SUD (în județele Teleorman și Giurgiu) iar programul nostru poate fi vizionat live şi online la adresa www.musceltv.ro.

Conform sondajului realizat de IRES pentru Consiliul Naţional al Audiovizualului în luna octombrie 2011, Muscel TV a fost la data respectivă postul de televiziune cu cea mai mare audienţă în judeţul Argeş, situându-se pe locul 9 la nivel naţional în topul televiziunilor locale.

În cei peste 25 de ani de activitate ne-am propus să fim un partener de încredere pentru telespectatorii noştri, urmărind în permanenţă să difuzăm informaţii corecte şi nepărtinitoare astfel încât să nu fim noi cei care trag concluzii, ci aceia care ne privesc.

Începând cu anul 1999, Muscel TV transmite în direct şedinţele Consiliului Local al Municipiului Câmpulung, dar şi evenimente sportive şi culturale menite să promoveze Câmpulungul ca pe o alternativă la destinaţiile turistice consacrate.

În grila noastră de programe sunt cuprinse emisiuni cu tematică diversă (actualitate, religie, sport, hobby, etc.), reportaje şi emisiuni de divertisment.