Caută

Accident cu 2 morți și 2 răniți, în Argeș

Un accident rutier s-a produs astăzi în localitatea Căldăraru. Doi tineri și-au pierdut viața și alți doi au fost răniți după ce mașina în care se aflau a lovit un stâlp de beton și s-a răsturnat în afara părții carosabile, de mai multe ori. Un tânăr de 19 ani, din Căldăraru, care conducea un autoturism, pe DN 65 A, dinspre Pitești, în localitatea Căldăraru, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a lovit un stâlp de electricitate și un copac și s-a răsturnat de mai multe ori, rămânând pe plafon.
În urma impactului, conducătorul auto și un pasager, de 15 ani, au rămas încarcerați, iar în urma extragerii de către echipajele specializate, au fost declarați decedați. Alți doi tineri, de 14, respectiv 17 ani, pasageri în autoturism, au fost răniți, însă, după evaluarea efectuată de echipajele medicale, au refuzat transportul la spital.
Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și pentru vătămare corporală din culpă. Ancheta va trebui să stabilească motivul din cauza căruia șoferul a ieșit de pe stradă cu mașina.
(Răzvan GRIGORE).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *