Caută

Anchetatorii au reținut un suspect în cazul brațului uman descoperit în comuna Dragoslavele

La sfârșitul anului trecut, pe raza comunei Dragoslavele, au fost descoperite fragmente dintr-un corp uman, mai exact mâna dreaptă, ce prezenta leziuni cu aspect de „mușcături de animale”. În urma cercetărilor, polițiștii au reușit să afle că membrul superior îi aparținea unui bărbat de 53 de ani, care figurează cu domiciliul în municipiul București, iar pe baza probelor în urma continuării cercetărilor, un suspect a fost reținut duminică după-amiază! Este vorba despre un tânăr de 25 de ani din Brașov, chiar fiul victimei, se arată într-un comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș:
La data de 26 ianuarie a.c., în continuarea cercetărilor privind cazul de omor, referitor la descoperirea, la data de 08 decembrie 2023, a unei părți de cadavru pe raza comunei Dragoslavele din județul Argeș, în urma desșurării cercetărilor la fața locului, constatărilor medico-legale, audierii mai multor persoane, precum şi a persoanei bănuite de săvârșirea faptei cercetate (violență în familie în varianta agravată a omorului), s-a dispus, de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, reținerea preventivă, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 25 de ani, din Brașov (fiul victimei).

Adrian Radu, prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, spune care este ipoteza pe care anchetatorii o iau în calcul: Este o violență în familie, fiul și-a ucis tatăl pentru o locuință în municipiul Brașov. (…) Suspectăm că omorul a fost unul agresiv, de tip lovituri MMA, pentru că fiul este practicant al acestui sport, dar urmează ca aceste elemente să le stabilim cu exactitate ulterior. În prezent, neavând o autopsie și foarte multe date, este mai mult o suspiciune. Potrivit acestuia – scrie adevărul.rovictima a fost omorâtă pe 18 spre 19 noiembrie, cu câteva săptămâni înainte de a fi descoperit brațul său. Nici până în prezent nu a fost, însă, descoperit întregul corp, dar, în cursul zilei de vineri, a fost identificată o groapă, la doi kilometri de a fost descoperit brațul drept, și în care au fost găsite elemente de vestimentație.
Având în vedere faptul că fapta ar fi fost săvârșită în județul Brașov, cauza a fost declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *