Caută

Au început lucrările de demolare a halei Pieței Centrale din Câmpulung

La un an de la desemnarea constructorului pentru noua hală a Pieței agroalimentare din Câmpulung, vechea construcție în care s-a desfășurat timp de decenii activitatea comercială a fost demolată. Iar promisiunea este că în maxim un an și jumătate va apărea în loc o hală nouă și modernă.


Astăzi, la ora 11.00 fix a început demolarea halei Pieței Centrale din Câmpulung! Adus special din capitală, un utilaj al firmei care a câștigat licitația pentru această lucrare, și-a început aventura, sub privirile trecătorilor. Activitatea de demolare și valorificare a fierului vechi rezultat se derulează pe banii administrației locale, construcția noii hale fiind finanțată cu fonduri de la Compania Națională de Investiții. Iar promisiunea primăriței Elena Lasconi este că ”obiectivul va fi finalizat în maxim un an și jumătate”.

Suma totală investită pentru realizarea noii hale este de 16,5 milioane de lei, iar pe întreaga perioadă a lucrărilor de construcție, comercianții și producătorii au fost mutați în corturi, de-o parte și de alta a bazarului.
Așa va arăta noua hală a Pieței Centrale. Sursa: fb.com/Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *