Caută

Campionii și campioanele din Câmpulung se vor plimba într-un autocar descoperit, pe străzile orașului

Componente echipei de volei, CS Muscel Câmpulung, și jucătorii echipei de fotbal, FC Muscelul Câmpulung, vor prezenta trofeele câștigate recent, într-un mod inedit, în premieră pentru municipiul nostru! Este, însă, un mod practicat tot mai des în ultimii ani, în întreaga lume! Cele două echipe se vor plimba împreună pe străzile municipiului Câmpulung, într-un autocar descoperit, pentru a prezenta locuitorilor, cele două trofee! Programat inițial în această după-amiază, evenimentul a fost amânat pentru o dată ce va fi anunțată ulterior!

FCSB sărbătorind într-un autocar descoperit, câștigarea titlului în 2024 (foto: gsp.ro)


Vă reamintim,
CS Muscel Câmpulung a devenit, pentru prima dată în istorie, CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ LA VOLEI câștigând trofeul la categoria de vârstă Speranțe U15, iar FC Muscelul Câmpulung – A PROMOVAT ÎN LIGA 2 după barajul cu SCM Rm.Vâlcea, moment în care a primit din partea Federației Române de Fotbal și trofeul pentru câștigarea Seriei 5 în Liga 3. (Bogdan BURHAN)

 

 

2 răspunsuri

  1. Asa da, speram sa fie weekend ul acesta si desigur la o ora potrivita pentru a putea venii cat mai multa lume… eventual dupa ora 17:00..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *