Caută

EXCLUSIV | Mircea Lucescu vine la Câmpulung ca să petreacă REVELIONUL

Are o avere care i-ar fi permis să petreacă noapte dintre ani în orice colț de lume, însă Mircea Lucescu a ales ca în acest an REVELIONUL să-l petreacă alături de prieteni dragi, la Câmpulung Muscel!

> BOGDAN BURHAN
Mircea Lucescu, cel mai titrat antrenor român, își va petrece noapte dintre ani în municipiul Câmpulung, la unul dintre restaurantele de top ale municipiului nostru! Acesta va sosi, cel mai probabil, pe 29 decembrie, se va caza și va avea, apoi, timp să viziteze câteva obiective turistice ale zonei Muscel! În urmă cu peste 35 de ani, în 1987, Mircea Lucescu a fost prezent la Câmpulung, chiar pe stadionul ”Municipal”, evoluând în meciul amical dintre ROMÂNIA 70 și MUSCELUL 77!

    Iosif (Cuță) Niculescu a fost arbitru asistent, completând brigada condusă de Nicolae Rainea, și păstrează de la acel joc, în colecția personală, o serie de fotografii. Una dintre acestea (foto jos) îl are în prim-plan chiar pe Mircea Lucescu, căpitanul ”tricolorilor” în partida de legendă disputată pe stadionul din Câmpulung și în care a evoluat atunci și marele Nicolae Dobrin!Mircea Lucescu, căpitanul naționalei tricolore ”ROMÂNIA 70”
Nicole Dobrin, salutând publicul înaintea meciului de legendă, disputat la Câmpulung

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *