Caută

Farul Constanța a anunțat transferul jucătoarei care a început fotbalul la Câmpulung

Pe site-ul oficial, farulconstanta.com, clubul de la malul mării a anunțat astăzi transferul jucătoarei care a început fotbalul la Câmpulung!

Internaționala României, Ioana Bălăceanu, este de astăzi noua componentă a echipei feminine a Farului Constanța, campioana României în sezonul 2023-2024. Născută la 11 iulie 2003, în satul Mățău, comuna Mioarele, județul Argeș, Ioana a început fotbalul la 9 ani, la clubul ”Dinicu Golescu” din Câmpulung. A fost ulterior convocată la reprezentativele de juniori ale României și apoi la cea de seniori, unde a debutat la vârsta de 17 ani!” – se arată în materialul publicat pe site.

De la CSS Dinicu Golescu Câmpulung, Ioana Bălăceanu s-a transferat în 2017 la Olimpia ”U” Cluj, alături de care a câștigat de mai multe ori titlul național, a câștigat Cupa României și a participat în preliminariile UEFA Women’s Champions League. La Câmpulung, Ioana Bălăceanu a început fotbalul sub îndrumarea antrenorului Ovidiu Tică.

Tot la Farul Constanța, dar la echipa care evoluează în Superliga masculină, evoluează un alt jucător muscelean. Este vorba despre fundașul central Mihai Popescu. (Bogdan BURHAN)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *