Caută

FOTBAL | Pe 5 iunie vom afla dacă Muscelul Câmpulung a promovat în Liga 2

Muscelul Câmpulung este foarte aproape de a disputa barajul de promovarea în Liga 2, iar pentru asta mai are nevoie de un singur punct în următoarele 5 partide sau măcar, două dintre adversare să nu depășească 54 de puncte în clasament!
Totodată, Federația Română de Fotbal a stabilit datele de disputare a barajelor de promovare în Liga a II-a, care se vor desfășura astfel:
barajele semifinale
miercuri, 22 mai (turul)
sâmbătă, 25 mai (returul),
barajele finale
sâmbătă, 1 iunie (turul)
miercuri, 5 iunie (returul).
Ocupantele primelor două locuri în Seria 5, din care face parte și echipa noastră, vor juca astfel:
barajul semifinal
locul I din Seria 5 cu locul 2 din Seria 6
locul I din Seria 6 cu locul 2 din Seria 5
barajul final
învingătoarele între ele.

smart

Un răspuns

  1. Muscelul Câmpulung, prima echipă de fotbal de care m-am îndrăgostit iremediabil și pentru toată viața. Chestia asta( dragostea) a început în anul 1961 ,când eram elev la profesională și am văzut primul meci pe lângă gardul de lângă teren și într-o aglomerație de nedescris,cu omeni cocoțați pe unde puteau. Iar jucătorii de atunci Ghiesu- Popa,Sile,Datcu,-,Fulda,Bordea…,au devenit idoli pentru mine. Meciurile cu Minerul și Metalul Colibași erau de o frumusețe fantastică iar în oraș se producea o emulație fantastică, totul era o sărbătoare. În acele timpuri,Câmpulungul avea o super echipă de box și mulți boxeri din localitate deveneau campioni naționali precum : Visinescu,Negru,Badiu, Nicolae,și alții pe care din păcate nu-mi mai reamintesc. După stagiul militar din anii 68-69 m-am mutat în Pitești, dar am venit de mai multe ori la meciurile importante al Muscelului și sper să ajung și la barajul de pe teren propriu. Baftă băieți și să aveți parte de foarte multe victorii. Doamne Ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *