Caută

FOTBAL | Start bun în 2024 pentru ARO și MUSCELUL Câmpulung, în Liga 3

La reluarea campionatului Ligii 3, ARO Câmpulung a avut meci în deplasare, la FC Pucioasa, echipă aflată pe loc cu șanse la play-off. Contând pentru etapa cu numărul 16, ARO și-a ținut adversarul în șah, remizând, 0-0, obținând, astfel, un punct important în această deplasare
FC Pucioasa – ARO Câmpulung 0-0.

În primul meci oficial din 2024, Muscelul Câmpulung (foto sus), locul 2 în clasament înaintea acestei runde, a primit vizita formației din subsolul clasamentului, Ciucaș Tărlungeni, iar ca urmare a lucrărilor de la stadionul ”Municipal” din Câmpulung, partida s-a jucat pe sinteticul de la Dragoslavele. Meciul a început perfect pentru musceleni care au deschis scorul încă din minutul 5 prin Robert Dumitrescu! 1-0 pentru Muscelul Câmpulung, avantaj minim păstrat până la pauză, în ciuda unei reprize mai de grabă slabă a băieților noștri.
Totul s-a schimbat în partea a doua, odată cu intrarea lui Ionuț Jenaru pe teren, care la prima incursiune, în minutul 5 din repriza secundă, a scos penaltiul în urma căruia Ștefan Ghiță a dublat avantajul echipei noastre. A fost, de altfel, momentul descătușării, elevii antrenorului Mircea Diaconescu marcând gol după gol, pentru un rezultat puțin scontat:
MUSCELUL Câmpulung – Ciucaș Tărlungeni 7-1 (1-0)
Au marcat: Robert Dumitrescu (min. 5, 55, 68), Ștefan Ghiță (min. 50 – penalty), Luca Stancu (min. 60), Elvis Ciaccio (min. 77), Aleksandru Longher (min. 90) / Laurențiu Gâlborcea (min. 76).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *