Caută

JOI, 18 aprilie | Demax.ro va deschide un magazin în Câmpulung

Demax.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de electronice și electrocasnice va deschide un nou magazin fizic în Câmpulung, jud. Argeș pe data de 18 aprilie.

Demax Câmpulung va fi al 30-lea magazin din rețeaua retail Demax, o rețea ce se extinde cu pași repezi și de bucură de un succes promițător. Începând cu data de 18 aprilie, Demax va expune la vânzare peste 1000 de produse electronice și electrocasnice de la cele mai renumite branduri (Toshiba, Daewoo, Beko, Candy, Miele etc.), iar magazinul va fi situat în centrul municipiului, pe str. Negru Vodă nr. 164, la fostul magazin Romarta.
Inaugurarea noului magazin coincide cu startul super ofertelor de Paște din rețeaua de magazine fizice, așteptând clienții cu prețuri reduse la maxim, cadouri și promoții speciale! De asemenea, clienții vor avea acces la produsele și serviciile Demax, locațiile fiind și un punct de ridicare a comenzilor plasate online, dar și un loc în care pot fi văzute și testate produsele vizualizate online.
Categoriile de produse electronice și electrocasnice comercializate de Demax sunt: mașini de spălat și uscătoare, aparate frigorifice, televizoare, aragazuri, aparate de îngrijire a țesăturilor, aparate de îngrijire personală, aspiratoare, cuptoare, plite, hote, boilere, calorifere electrice, electrocasnice mici, aparate de aer condiționat, laptopuri și telefoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *