Caută

LIGA 3 | ARO și MUSCELUL Câmpulung, victorii în meciurile de astăzi

Într-un meci disputat în această după-amiază, de la ora 14.00, pe sinteticul de la Dragoslavele, ARO Câmpulung a câștigat o nouă ”finală” în lupta pentru atingerea obiectivului! A întâlnit pe CSO Plopeni, de care a dispus la limită, scor 2-1. Au marcat: Darius Grigore (min.3) și Gabriel Jenaru (min. 70 – din penalty), respectiv Andrei Păun (min.14). Astfel, de la numirea lui Ovidiu Tică pe banca tehnică, ARO a adunat 13 puncte în 5 partide, având patru victorii și un rezultat de egalitate! Are acum 29 de puncte acumulate în acest sezon, distanțându-se la 5 ”lungimi de undă” de următoarea clasată, Tricolorul Breaza.

ARO Câmpulung
ARO Câmpulung


De la ora 18.00, în play-off-ul Seriei 5, pe ”Municipal”, MUSCELUL CÂMPULUNG a întâlnit pe Cetate Râșnov, formație de care a dispus la limită, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Petre Simon în minutul 6. În repriza secundă, doi jucători ai echipei oaspetele, Marius Burlacu și Alexandru David, au fost eliminați, însă echipa noastră nu a profitat de acest avantaj pentru a-și mări avantajul. Chiar și așa, cu o victoria scurtă, Muscelul Câmpulung a rezolvat ”ecuația” participării la barajul de promovare în Liga 2, urmând a se concentra acum doar pe câștigarea campionatului. În cealaltă partidă din play-off, Olimpic Zărnești a câștigat cu 6-2 în deplasare la Kids Tâmpa Brașov.

FC Muscelul Câmpulung

La nivelul Ligii 3, runda următoare este una intermediară, astfel că echipele noastre vor juca, tot pe teren propriu, după următorul program:
marți, 7 mai, ora 18.00, stadionul ”Municipal”:
MUSCELUL CÂMPULUNG – KIDS TÂMPA BRAȘOV
miercuri, 8 mai, ora 18.00, stadionul ”Sola Grația” Dragoslavele:
ARO CÂMPULUNG – FC PĂULEȘTI
(Bogdan BURHAN)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *