Caută

Locuitorii comunei Hârtiești s-au prins în…”Hora Satului”, un proiect ce va continua, însă, în multe alte localități argeșene

Cu mic, cu mare, locuitorii comunei Hârtiești au participat sâmbătă seara la prima ediție a ceea ce se vrea a deveni tradițională în județul nostru: ”Hora Satului”. Atmosfera a fost întreținută de instrumentiști și soliști de la Doina Argeșului.

A fost petrecere ca pe vremuri la Căminul Cultural din comuna Hârtiești, acolo unde sâmbătă seara, în cadrul proiectului susținut de Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș, localnicii au ieșit la ”Hora Satului”. A jucat primarul, a jucat viceprimarul, directorul de cămin, preotul din sat și toată cinstita adunare. Pe scena Căminului Cultural Hârtiești, pentru a întreține atmosfera, au urcat solistele Ana Maria Cîrstina și Creola Stanciu, acompaniate de colegii instrumentiști de la Doina Argeșului.

 

    Sâmbătă seara, ”Hora satului” s-a desfășurat și la Căminul Cultural din comuna Coșești, iar programul stabilit pentru perioada următoare arată astfel:
17 februarie: Rociu și Stolnici
24 februarie: Lunca Corbului și Vlădești
2 martie: Bradu și Stâlpeni
9 martie: Boteni, Domnești și Hârsești.
  Hora satului va continua să unească argeșenii și după Paște.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *