Caută

Mircea Lucescu a ajuns la Câmpulung chiar mai devreme de revelion! Avem interviu în EXCLUSIVITATE

    Plecat de la Corvinul Hunedoara și ajuns pe cele mai mari stadioane din întreaga lume, mai întâi ca fotbalist, iar apoi din portura de antrenor, Mircea Lucescu a poposit duminică, pentru câteva ore, și în municipiul Câmpulung!

> BOGDAN BURHAN > SORIN MĂȚĂUANU
Omul de afaceri câmpulungean, Constantin ”Țil” Popescu, l-a avut duminică după-amiază invitat pe cel mai mare antrenor român și, totodată, un jucător emblematic, în perioada în care activa ca fotbalist: Mircea Lucescu. A venit însoțit de prietenul său, directorul GSP, Ovidiu Ioanițoaia, fiind invitați să guste din produsele tradiționale pregătite la Restaurantul Ciobănașu și în care vedeta meniului a fost, evident, șoriciul.
   Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Muscel TV, Mircea Lucescu a dat timpul înapoi amintindu-și, printre altele, de meciul disputat la sfârșitul anilor 80, chiar la Câmpulung, în celebrul ”amical” al naționalei participante la Campionatul Mondial din Mexic, cu o selecționată a formației Muscelul Câmpulung 77!
Împreună cu familiile, Mircea Lucescu și Ovidiu Ioanițoaia, vor petrecere noaptea dintre ani la Câmpulung, chiar la Restaurantul Ciobănașu, deținut de omul de afaceri și om de fotbal, Constantin Țil Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *