Caută

Noapte cu multe accidente pe raza județului Argeș

Pe parcursul nopții, pompierii argeșeni au intervenit pentru a asigura măsuri specifice și asistență medicală, la nevoie, alături de echipajele ale SAJ, în cazul a trei evenimente rutiere.

Primul dintre acestea a avut loc în comuna Mozăceni, unde un autoturism a părăsit partea carosabilă și întrat în șanț. În urma evenimentului, două persoane au fost monitorizate de către echipajele medicale SMURD și SAJ. În urma evaluării, paramedicii SMURD au transportat la spital o persoană de sex masculin, care prezenta atac de panică.

Cel de-al doilea eveniment s-a produs în comuna Țițești, unde, după ce un vehicul a lovit un cap de pod, s-a răsturnat. La fața locului au fost prezente două echipaje medicale, care au asistat trei victime, două de sex feminin și una de sex masculin, care prezentau diverse traumatisme. Paramedicii SMURD au evaluat și transportat la spital o persoană de sex feminin, care prezenta suspiciune de fractură la unul dintre membrele inferioare.

Cel de-al treilea accident a avut loc în comuna Băiculești, unde un autoturism a ieșit în afara părții carosabile. Echipajul medical nu a identificat victime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *