Caută

O FEMEIE DE SUCCES: IULIA PRISTAVU

Martie este luna femeii, se spune, pentru că femeia este specială. Poate fi mamă, gospodină, soție sau femeie de afaceri. De aceea, ne-am propus pe parcursul acestei luni să le dedicăm femeilor de succes din Câmpulung și zona Muscel, pe care le-am supus unui tir de întrebări. Seria de interviuri începe cu o doamnă specială: Iulia Pristavu.

Născuta în Craiova, Iulia Pristavu a fost purtată de destin mai întâi la București, unde și-a desăvârșit studiile și unde și-a întâlnit alesul inimii, și mai apoi la Câmpulung unde s-a și stabilit.
Nu a fost ca alți copii care visează la ce vor fi când vor creste. A fost o fire mai pragmatică și la vârsta adolescenței a dat arheologia pe matematică. Și bine a făcut, pentru că afacerea de mai târziu o va solicita din plin în acest sens. După ce s-a căsătorit, s-a stabilit în Câmpulung. Și, deși noi spunem că nu este întru totul adevărat, ne povestește că a devenit cunoscută doar ca soția lui Gil Pristavu. Cu bune și cu rele, a trecut pe rând, prin toate etapele care duc în vârful piramidei și prin propriul efort, a ajuns acum o respectabilă femeie de succes.

Iulia Pristavu este o femeie de afaceri cu firme în domenii variate, pe care le-a început cu mult timp în urmă împreună cu soțul ei, cel cu care a transformat visele în realitate, cu care a făurit un drum solid care au condus-o până aici. Și suntem convinși că Gil Pristavu, care de aproape un an s-a mutat cu îngerii, o privește de acolo , de sus și este mândru de femeia de succes care este Iulia Pristavu! (MANUELA ȘERBAN)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *