Caută

REGINA MARIA a venit la Câmpulung

Astăzi, la Câmpulung a fost inaugurat un nou punct de recoltare al rețelei private Regina Maria. Acesta este cel de-al IV-lea punct de recoltare din Argeș alături de cele din Pitești și Mioveni.

Rețeaua privată de sănătate Regina Maria a deschis astăzi la Câmpulung punctul de lucru cu numărul 112 din întreaga țară și cel de-al IV-ea din județul Argeș. În locația din capătul Bulevardului, de pe strada Negru Vodă numărul 115, găsiți profesioniști în recoltarea de probe biologice de laborator din domeniile: hematologie, coagulare, biochimie, imunologie, microbiologie, dar și recoltare de probe ginecologice. Fiind un nou punct de recoltare, puteți beneficia de o reducere de 20% la toate analizele biologice, promoția fiind valabilă până la sfârșitul lunii iulie. Mai mult decât atât, se pot efectua analize de laborator gratuite în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate. În cazul terminării plafonului lunar, pacienții primesc 30% discount în baza biletului de trimitere.

Punctul de lucru de la Câmpulung funcționează de luni până vineri în intervalul orar 07.30-15.30, iar programul de recoltare se desfășoară în intervalul 07.30-12.30. Pentru programări puteți apela numărul 021.9268. (Răzvan GRIGORE)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *